Computerwerkgroep

Kennis uitwisselen over het gebruik van de computer en toepassing van software

Korte impressie

Computerwerkgroep

Computerwerkgroep

Een enthousiaste groep computergebruikers heeft onder auspicieen van  Gilde Purmerend de computer werkgroep voor 55-plussers opgericht. De groep is in principe besloten. De leden begeleiden elkaar bij het gebruik van computers en surfen op het internet. Maandelijks houdt de werkgroep bijeenkomsten waarbij het gebruik van Windows en andere programma’s worden behandeld.

Voor ondersteuning van problemen bij computer- en tabletgebruik wordt verwezen naar de internet-en tabletcafés. KLIK HIER!

Doelstelling

Onze werkgroep bestaat sinds 2 oktober 1998 en is opgericht onder auspiciën van het Gilde Purmerend. Ons doel is het onderling uitwisselen van kennis op het gebied van het gebruik van de computer en toepassing van software.

Wij proberen dat te doen door elke 1e (praktijk bijeenkomst) en 3e (theorie bijeenkomst) donderdag van elke maand (09.30 – 11.30 uur) bijeen te komen. Het adres waar wij bijeenkomen is: Wijkcentrum de Where, Triton Purmerend. Momenteel zijn er 20 enthousiaste deelnemers met verschillende interesses en vaardigheden.

Lid worden

Aanmelden van nieuwe leden voor onze club is slechts mogelijk als er ruimte vrijkomt. Voor meer informatie klik HIER.

Contact

Neem contact op met de Computerwergroep Purmerend door te mailen naar: cwg@gildepurmerend.nl

Klik HIER om naar de website van de Computerwerkgroep Gilde Purmerend te gaan.