Nieuwjaarsreceptie Gilde Purmerend en Omstreken

10 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie Gilde Purmerend en Omstreken

Op 6 januari 2019 vond de nieuwjaarsreceptie plaats van Gilde Purmerend en Omstreken in de Liduinakapel aan de Julianastraat.
Het was een gezellige bijeenkomst waar veel vrijwilligers van het Gilde elkaar een voorspoedig 2019 toewensten. Natuurlijk was dit wel een heel bijzondere nieuwjaarsreceptie: op 1 januari had Gilde Purmerend van de Gemeente Purmerend de “Gouden Waarderingsspeld” in ontvangst mogen nemen.
Daarnaast is 2019 het jaar waarin Gilde Purmerend haar 25-jarig jubileum viert.

Een ieder werd welkom geheten door voorzitter Ed Bierhuizen die ons ook de oorkonde toonde die bij de “Gouden Purmerender” hoort.
Voorzitter Tineke Abercombie van Vereniging Historisch Purmerend bracht namens het VHP de felicitaties over en gaf het Gilde de vlag van Purmerend cadeau.
Ook burgemeester Don Bijl liet zich nog even zien.

Zoals vaak bij dit soort gelegenheden zorgde Jan Mulder weer voor culinair hoogstaande  hapjes (dat boerenkool zo lekker kan zijn) en zijn vrouw Carla was weer een voortreffelijke gastvrouw!
Een  verrassing was het optreden van een jonge enthousiaste goochelaar die lopend langs de verschillende tafels de aanwezige gasten wist te verassen met zijn trucs.