Tulpenwandeling Purmerend en Middenbeemster

26 maart 2021

Tulpenwandeling Purmerend en Middenbeemster

Beleef het Lentegevoel!

Met een bijzondere Tulpenwandeling in Purmerend en Middenbeemster.

Door de lockdown is er behoefte om veel te wandelen in de buitenlucht. Hoe mooi kan de combinatie zijn om op deze wijze de cultuur van Purmerend en de Beemster beter te leren kennen.

De wandelingen worden gemarkeerd met in totaal 150 fleurige Tulpenbakken. En kan op ieder moment op eigen gelegenheid gelopen worden met het hele gezin of met vrienden!

Gilde Purmerend biedt samen met VISIT Beemster vanaf vrijdag 2 april het boekje met de twee Tulpenwandelingen aan voor € 5.00. In het boekje  tref je 2 vouchers aan voor een kopje koffie of thee bij ’t Hoedje van de Koningin in Purmerend of Bij Moeders in Middenbeemster.

Het boekje is verkrijgbaar bij:

  • VVV Purmerend/Museumwinkel. Aanmelden per mail aan winkel@purmerendsmuseum.nl waarna het boekje op een afgesproken tijd kan worden opgehaald. De winkel is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur.
    Vanaf 28 april is de winkel vrij toegankelijk, tot die datum  moet men zich uiterlijk vier uur van tevoren aanmelden (via winkel@purmerendsmuseum.nl).
  • Bezoekerscentrum Beemster. Geopend op 2 t/m 5 april van 10.30 tot 12.30 uur. Of te bestellen via de webshop visitbeemster.nl/shop.

Ook leuk om te doen, een Fietstocht langs de Beemster bollenvelden en veel extra’s. Te  bestellen als ‘Fiets & Geniet pakket’ met Tulpenroute-pakket via www.visitbeemster.nl/shop